• Українські лікарі вперше отримають сертифікат з міжнародними кредитами

Українські лікарі вперше отримають сертифікат з міжнародними кредитами

Акредитаційна Рада з Безперервної Медичної Освіти (Accreditation Council for Continuing Medical Education – ACCME, США) створена Американською медичною асоціацією для розробки та впровадження стандартів якості безперервної медичної освіти (БМО), яка використовується для підвищення компетенції  лікарів та застосування здобутих ними знань для поліпшення якості медичної допомоги пацієнтам.

 

Для проведення навчальних заходів відповідно до стандартів ACCME та призначення лікарям кредитів AMA PRA Category 1 Credit ™ Американської Медичної Асоціації,  АССМЕ надає повноваження тільки акредитованим нею організаціям (провайдерам), які працюють в системі БМО як в США, так і в інших країнах. 

 

Сьогодні, кредити, отримані в рамках заходів безперервної медичної освіти, акредитованих ACCME, зараховуються в США, Європі та Канаді  і, з прийняттям Положення «Про систему безперервного професійного розвитку медичних та фармацевтичних працівників», будуть зараховуватись  в Україні.   

 

Вперше в Україні в результаті співробітництва акредитованого ACCME провайдера безперервної медичної освіти Siyemi Learning* (Великобританія) та Групи Компаній МедЕксперт реалізовано можливість проводити освітні заходи по стандартам ACCME і надавати спеціалістам сертифікати міжнародного зразка з АМА PRA Category 1 CreditsTM.

 

* Siyemi Learning акредитована ACCME організовувати і проводити різні освітні заходи на міжнародному рівні в рамках Безперервної Медичної Освіти для лікарів. Тому, навчальні семінари буде реалізовано на високому міжнародному рівні відповідно до вимог по акредитації та за стандартами Акредитаційної Ради з Безперервної Медичної Освіти (ACCME). Siyemi Learning має повноваження присвоювати освітньому заходу міжнародні кредити Американської Медичної Асоціації – AMA PRA Category 1 CreditsTM

 

Учасники зможуть отримати тільки ту кількість кредитів, яка дорівнює часу їх участі в освітньому заході (1 година = 1 кредит).

 

Інші новини