• Технології світового рівня стають доступні в Україні

Технології світового рівня стають доступні в Україні

Україна лідирує в рейтингу смертності від серцево-судинних захворювань в Європі і посідає друге місце в світовому рейтингу. Згідно з даними офіційної статистики за останні 2 роки 7 з 10 українців помирають через захворювань серцево-судинної системи. Дана проблема є одним з головних викликів сучасної української медицини.

 

Серцево-судинні операції є одними з найбільш ризикованих операцій, для їх ефективності та безпеки для пацієнта важливі високотехнологічне обладнання та фахівці найвищого рівня. Вартість подібних операцій в країнах, де загальна ситуація з серцево-судинними захворюваннями набагато краще ніж в Україні, досить висока.


 
Зараз технології світового рівня стають доступні і в Україні. І щоб зробити їх доступнішими для українців з 24 липня 2018 року Медичний дiм Odrex запустив грантову програму для жителів України на проведення високотехнологічних операцій на серці з метою зниження смертності від серцево-судинних захворювань.


 
3 мільйони гривень буде розподілено серед пацієнтів з показаннями до операцій аорто-коронарного шунтування і протезування клапанів серця. Операції пройдуть в Клініці Серця Odrex, консультації та оперативні втручання проводитимуть висококваліфіковані кардіохірурги.


 
Клініка Серця обладнана згідно з усіма міжнародними стандартами і передовими технологіями. Сьогодні тут проводяться сучасні високотехнологічні операції. Зокрема, саме тут пройшла перша в південному регіоні України операція TAVI.


 
«В покриття гранту входять первинна консультація фахівця, часткове покриття лікувальних втручань і діагностичних процедур, а також операції, повне покриття перебування в стаціонарі після операції.», – коментує грантову програму головний лікар Клініки Серця Odrex Денис Михайлович Себов.
 

Подати заявку на участь зможуть жителі України незалежно від віку і міста проживання. Взяти участь можна зареєструвавшись через форму на сайті http://grant.odrex.ua або по телефону координатора грантової програми +380 50 390-36-80.
 
Після реєстрації, учасник проходить консультацію у фахівця, після якої індивідуально призначається сума гранту і передбачувана дата операції.
 
Програма буде діяти з 24 липня по 24 жовтня 2018 року.

 

Джерело

Інші новини