СЕКЦІЇ КОНФЕРЕНЦІЇ:
Поліпшення харчування для здоров’я та довголіття людини
- Дослідження харчування населення
- Шкільне харчування
- Імунне харчування
- Харчування при ревматологічних хворобах
- Ожиріння, інсулінорезистентність та метаболічний синдром
- Ентеральне харчування
- Дієтотерапія при захворюваннях системи травлення
- Харчування і мігрень
Дієтичні добавки: коли, кому та з якою метою?
- Дієтичні добавки для зміцнення імунної системи при сезонній захворюваності та за часів пандемії
- Вітамін Д: блокбастер дієтичної саплементації
- Омега-3 ПНЖК: нові обгрунтування для застосування
- Особливості дієтичної саплементації у вагітних та годуючих жінок
- Пробіотики та пребіотики
СПІКЕРИ:
- Андрій Дорофєєв, м. Київ
- Тетяна Звягінцева, м. Харків
- Ігор Скрипник, м.Полтава
- Наталія Швець, м. Київ
- Олег Швець, м. Київ
- Олег Шадрін, Київ
- Олександр Мартинчук, Київ
- Марина Маменко, Київ
- Оксана Скиталінська, Київ
- Сергій Ткач, Київ
- Ольга Пузанова
- Галина Соловйова
- Ольга Кириленко , Київ
- Наталія Міхньова , Київ
- Наталія Григор’єва
- Галина Незговорова, Київ