• 20-21 вересня 2017 року в м. Полтава відбудуться XIX Сідельниковські читання

20-21 вересня 2017 року в м. Полтава відбудуться XIX Сідельниковські читання

Запрошуємо Вас взяти участь в роботі XIX Всеукраїнської науково-практичної конфе-ренції «Актуальні питання педіатрії», присвяченої пам’яті члена-кореспондента НАН, АМН України, професора В.М. Сідельникова (Сідельниковських читань).

 

Конференція відбудеться 20-21 вересня 2017 року у м. Полтава у приміщенні Палацу дозвілля «Листопад» (вул. Соборності, 58). Відкриття конференції: 20 вересня 2017 року о 9.00, реєстрація учасників починається о 8.00. Будуть розглянуті сучасні проблеми догляду за здоровою дитиною, діагностики, лікування та профілактики поширених хвороб дитячого віку. Також буде проведене окреме секційне засідання з актуальних питань дитячої кардіоревматології.

 

22.09.2017 року на базі ВДНЗ України «Українська медична стоматологічна академія» (м. Полтава, вул. Шевченка, 23) відбудеться навчально-методична нарада з викладання педіатрії у вищих навчальних закладах та закладах післядипломної освіти.

 

У відповідності до наказу МОЗ України від 07.07.2009 № 484, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 27.07.2009 № 693/16709, учасники конференції отримають сертифікат МОЗ України, який надає відповідну кількість балів для атестації на присвоєння (підтвердження) лікарської кваліфікаційної категорії.

 

До участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції запрошуються лікарі-педіатри, лікарі зі спеціальності «загальна практика – сімейна медицина», лікарі інших педіатричних спеціальностей, організатори охорони здоров’я, співробітники педіатричних кафедр та кафедр сімейної медицини вищих медичних навчальних закладів та закладів післядипломної освіти, профільних науково-дослідних установ МОЗ України та НАМН України.

 

Іногородніх учасників конференції просимо заздалегідь потурбуватися про місце проживання у місті Полтава та квитки на проїзд.

 

Сайт Всеукраїнської науково-практичної конференції "Актуальні питання педіатрії":

http://conference-sidelnikov.org.ua/

Інші новини