• «PUBLIC HEALTH 2019» — бізнес-подія №1 для медичного ринку

«PUBLIC HEALTH 2019» — бізнес-подія №1 для медичного ринку

Найбільша в Україні 28 Міжнародна медична виставка «Public Health/Охорона Здоров’я» завдяки потужному потенціалу професійних учасників-брендів та формату прямого спілкування ProfMeeting традиційно стане ефективним середовищем для пошуку бізнес-партнерів, місцем для укладання вигідних контрактів та знайомства з інноваціями світового рівня у медицині.

 

Понад 250 виробників, постачальників медичного обладнання та матеріалів з 11 країн світу представлять сучасне  діагностичне,  реабілітаційне, офтальмологічне, кардіологічне, перинатальне, лабораторно-діагностичне обладнання, все для екстреної медицини, пропозиції комплексного оснащення лікарень.

 

Науково-практичні заходи виставки орієнтовані на запити найбільш прогресивних лікарів та організаторів охорони здоров’я, які прагнуть крокувати в ногу з часом. Ділова програма включає 37 івентів, серед яких Міжнародні конгреси, профільні конференції, семінари з управління та менеджменту, майстер-класи, фахові школи та  тренінги. Великий розділ «DigitalMed» традиційно представить останні технологічні інформаційні тренди у медицині. Актуальні питання медичного виїзного та пріоритетного напрямку в’їзного туризму,  будуть обговорені на Конгресі Міжнародного медичного туризму — MTEC.Kyiv. Одночасно виставка стане гостьовим майданчиком для встановлення різноманітних навколомедичних рекордів та інтерактивних заходів з лідерами думки та популярними у професійному середовищі лікарями, науковцями, блогерами.

 

2 жовтня відбудеться фінал конкурсу та нагорода відзнакою  «Головний лікар року», де у професійних здобутках протягом року змагалися головні лікарі з усієї України.

 

«В цьому році Public Health перевершить очікування і  вимоги самих вибагливих учасників та відвідувачів. Представлено весь спектр медичного обладнання та медичних матеріалів, від провідних світових і українських виробників,- розповідає директор виставки Інна Задорожня. – Особливий акцент зроблено на навчально-діловій програмі, що буде проходити у актуальному європейському форматі порушення проблем, викриття помилок та пошуку шляхів їх подолання. Серед заходів є нові для широкого загалу, наприклад, тренінг з надання екстреної медичної допомоги за стандартами НАТО. Як Організатори ключової бізнес події  в медичній сфері, ми бачимо, як стрімко відбувається оновлення галузі. Зміни на кожному кроці і, ці зміни позитивні» 

 

Public Health 2019 підтримують та виступають співорганізаторами програми заходів авторитетні державні та наукові установи, серед яких  НСЗУ, МОЗ, НАМН України, НМУ імені О.О.Богомольця, Українська військово-медична академія, Всеукраїнська асоціація головних лікарів та інші профільні асоціації  і організації.

 

Досьє «PUBLIC HEALTH/Охорона здоров’я»

  • Дата проведення «PUBLIC HEALTH 2019» – 1-3  жовтня 2019 року.
  • Місце проведення — Міжнародний виставковий центр, Київ, Броварський пр., 15.
  • Організатори виставки — компанії ДП «Прем'єр Експо» (Україна), ITE Group Plc. ( Великобританія). 
  • 250 учасників з 11 країн
  • 9000 кв.м площа виставки
  • 9750 відвідувачів бізнесу та   фахівців медицини.
  • 84% відвідувачів виставки — це «decision makers», топ-менеджмент клінік та лікарі з усіх регіонів України.
  • Високу якість організації події підтверджено сертифікатом UFI — Всесвітньої асоціації виставкової індустрії.

 

Більш детально про виставку «PUBLIC HEALTH 2019» на www.publichealth.com.ua

Безкоштовний квиток можна отримати за посиланням: http://bit.ly/2Y1KAye використовуючи промокод MU19

Контакти Організаторів: "Прем'єр Експо", Україна Тел.: (044) 496-86-45

Другие новости