• 11 грудня 2018 року відбудеться зустріч з президентом Акредитаційної ради безперервної медичної освіти США

11 грудня 2018 року відбудеться зустріч з президентом Акредитаційної ради безперервної медичної освіти США

В рамках запровадження системи безперервного професійного розвитку, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження  положення про систему  безперервного професійного розвитку фахівців у сфері охорони здоров’я» від 28.03.2018 року №302, до України запрошений президент Американської акредитаційної ради безперервної медичної освіти (ACCME) − Graham McMahon.

 

Система безперервної медичної освіти США вважається найбільш досконалою у світі. Головними напрямками діяльності ACCME є визначення, розробка та втілення стандартів безперервної медичної освіти, яка використовується лікарями, для підвищення їх компетенції, поліпшення якості медичної допомоги пацієнтам через підвищення професійного рівня медичних працівників. ACCME здійснює акредитацію провайдерів / організаторів безперервної медичної освіти згідно своїх стандартів у США, а також на міжнародному рівні, створюючи структуру, яка підтримує, надихає і мотивує лікарів у всьому світі повністю реалізувати свій освітній потенціал. Міжнародні кредити AMA PRA, які отримують лікарі на навчальних заходах, акредитованих ACCME, підтверджують якість післядипломного навчання та визнаються у всьому світі.

 

Ми маємо унікальну можливість отримати інформацію з перших вуст та безпосередньо взяти участь в процесі реформування післядипломного професійного розвитку лікарів України.

Доктор Graham McMahon уродженець Дубліна, Ірландія. Отримав медичну освіту в Королівському коледжі хірургів в Ірландії та ступінь магістра медичної науки в Гарвардській медичній школі. Також, він має ступінь доктора наук з медичної освіти, який був присвоєний йому в Національному університеті Ірландії. Доктор McMahon є сертифікованим лікарем щодо захворювань внутрішніх органів, ендокринології, діабету і порушень метаболізму. Graham McMahon, очолив ACCME у квітні 2015 року. До цього працював у Гарвардській медичній школі, де він був помічником декана з безперервної освіти і доцентом медичного факультету. Він викладав у Гарвардському медичному університеті, в навчальних закладах і клініках в Бостоні, працював редактором відділу медичної освіти, а також виконавчим редактором різних освітніх програм в журналі New England Journal of Medicine. Має багатий досвід практичної роботи в галузі медицини, в даний час продовжує консультативну діяльність в університетських клініках Чикаго.

 

Регламент зустрічі:

11 грудня 2018 року

м. Київ

9.00 − 9.30 зустріч з практикуючими спеціалістами на семінарі, акредитованому за стандартами ACCME: «Раціональна фармакологія у педіатрії при коморбідних станах», вул. Антоновича, 52, Конференц-хол «Депо»

10.00 − 11.00 зустріч з представниками МОЗ,  вул. Грушевського 7, Селекторна зала

11.30 − 13.00 зустріч з організаторами післядипломної безперервної медичної освіти, НМАПО імені П.Л. Шупика,  вул. Дорогожицька 9 (вхід з вул. Оранжерейна), актова зала 

14.00 − 16.00 зустріч з інтернами НМАПО імені П.Л. Шупика,  вул. Дорогожицька 9 (вхід з вул. Оранжерейна), актова зала 

 

Попередня реєстрація:

096-338-65-75, dasha.medexpert@gmail.com, Дар’я, ГК«МедЕксперт»

Другие новости